Ugen der gik - Uge 50

logo

 

Terminsprøver

Så blev terminsprøverne skudt i gang. De fortsætter til torsdag d. 18.12. Derfor kan andre ikke bruge salen i den kommende uge. 

 

Tur til Nyborg Slot den 17. december

Mens 8. og 9. klasse viser, hvor dygtige de er blevet til engelsk på onsdag til terminsprøven, tager resten af skolen på tur til Nyborg Slot (0.- 7. klasse). 

Her bliver vi vist rundt af guider og høre om slottets fantastiske historie. Vi skal endda spise vores frokost i riddersalen! 

Vi tager med bussen kl. 9.10 og er tilbage på skolen igen kl. 13.00. 

Alle elever har fri (eller går i klub) kl 13.00.

HUSK: Gode, store madpakker OG drikkelse

Varmt tøj, hansker og huer - vi skal gå et lille stykke op til slottet. 

 

Julefrokost i klubben

Traditionen tro er der julefrokost i klubben på mandag 15. december kl. 13.00.

 

Hjertestarter

Skolen har været så heldig at få en hjertestarter af Trygfonden.  Hjertestarteren bliver overrakt - forhåbentlig under pressens bevågenhed - onsdag kl. 13.45 i musiklokalet. Forældre og børn er velkomne til at deltage i seancen.

 

Aflevering af biblioteksbøger samt spil

En del bøger er dukket op. Vi beder dog om, at I gør endnu en indsats for at lede efter bøger. Aflevering i løbet af næste uge. TAK

 

Betaling til årets julefrokost for elever

Der er stadig en del, der mangler at  betale 40 kr. til årets julefrokost. Medbring penge mandag - betaling til Mette - tak.  

 

Sygemeldingsprocedure for eleverne

Bestyrelsen har vedtaget en ny sygemeldingsrocedure for elever. Det betyder, at I forældre nu kan sende en sms til sygemeldingstelefonen, så tjekker morgenvagten tlf. og skriver de fraværende på tavlen inden kl. 8, så lærerne hurtigt kan få et overblik over, hvem der måtte være syge den pågældende dag. 

Elever skal senest være sygemeldt kl. 7.45.

Telefonnummeret til sygemeldingstelefonen er 24 83 00 86. 

 

Ugens oplevelser

Uge 50er næsten gået. De helt store begivenheder har været terminsprøver for 8.-9. klasse - start fredag og luciaoptog fredag den 12/12. Vi startede på Plejehjemmet, fortsatte på skolen. Fik en god frokost og derefter blev vi hentet i bus og kørt til Ellested Kirke. Vi sluttede af i Kværndrup brugs. Tusind tak til alle luciadeltagerne og til forældre, der hjalp med kørsel. Det var en stor fornøjelse at deltage i dagen sammen med jer. Billeder følger snarest...

    

 

Ugen der kommer – uge 51

 

Terminsprøver fortsætter mandag-torsdag for 8.-9. klasse. Resten af skolen tager på tur onsdag, hvor der er både hjertestarterkursus og terminsprøver. Fredag har vi julefrokost på skolen før vi danser om juletræet og holder juleferie...

 

  

Husk nyhedsbrevet udkommer hver uge – det kommer i løbet af weekenden. Har du fået ny mailadresse, så send straks en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi kan rette din mailadresse!

God weekend til jer alle…  

Gislev Friskole

Vedhæftede filer: