Ugen der gik - Uge 48

logo

 

 

Sygemeldingsprocedure for eleverne

Bestyrelsen har vedtaget en ny sygemeldingsrocedure for elever. Det betyder, at I forældre nu kan sende en sms til sygemeldingstelefonen, så tjekker morgenvagten tlf. og skriver de fraværende på tavlen inden kl. 8, så lærerne hurtigt kan få et overblik over, hvem der måtte være syge den pågældende dag. 

Elever skal senest være sygemeldt kl. 7.45.

Telefonnummeret til sygemeldingstelefonen er 24 83 00 86. 

 

Begivenheder mandag den 1. december 2014

På mandag den 1. dec. er juleklippedag fra 8- 13. Så bliver julemåneden skudt i gang. 

Og der sker flere ting på mandag, det er nemlig for det første Lars’ første dag på skolen (vores nye idræts-, udeskole- og klasselærer i 1. klasse). Tag godt i mod ham. 

 

På mandag kan I også møde et andet nyt ansigt på skolen. Det er Finn Hansen, som starter i nyttejob. Finn kommer til at gå til hånde, der hvor Jesper har brug for en hånd, ligesom han vil hjælpe til i børnehaven om eftermiddagen. 

Finn ser sådan ud: 

 

Velkommen til både Lars og Finn og vi håber I bliver glade for at være hos os. 

 

Indskrivning til kommende børnehaveklasse tirsdag den 2/12-2014 

På tirsdag den 2. december er der indskrivning for de nye børnehaveklasser kl. 17.00, vi glæder os til at se alle de søde børn, der skal starte i børnehaveklassen til sommer. 

 

Julebazar i morgen, lørdag

Vi ses i morgen til årets Julebazar - det bliver så hyggeligt! Der er både sjove aktiviteter, æbleskiver og gode præmier i sigte for alle. :-)

 

Tak for alle fremmødte ved Anettes afskedsreception 

Tirsdag var en mærkelig dag - Anette stoppede efter 37 år på Gislev Friskole. Tusind tak til alle de fremmødte. I var med til at gøre Anettes sidste dag mindeværdig. Anette har efterfølgende fortalt, at dagen var lige som hun havde ønsket sig. Vi takker for at så mange mødte op. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag.  

 

Program for julebazar 2014:

Bazaren starter 13.30 med årets nissespil. Derefter åbner boderne; fiskedam, småkagebagning, flødebollemaskine, det muntre køkken, arbejdende værksted, gættekonkurrence, dekorations- og adventskranse-salg, børne- og voksen tombola. I kan også købe årets juletræ på Gislev Friskole. Pris kun 100 kr. Der kan købes kaffe/the/gløgg/sodavand/øl/æbleskiver i boden. Det amerikanske lotteri kan der købes lodder til i løbet af eftermiddagen. Inden vi begynder oprydningen, bliver der udtrukket gevinster på det amerikanske lotteri. Efter udtrækningen slutter vi af med fælles oprydning, så vi er klar til undervisning igen mandag morgen. På forhånd tak for hjælpen!

 

Luciaoptog nærmer sig

Vi begynder at øve Lucia i næste uge. Hele 4. klasse og pigerne i 5.-6. klasse er stammen. Derudover er det valgfrit fra andre fra 5.-6. og for 7.-8.-9. klasse. Vi starter i det små mandag for 4. klasse og derefter er der øvetid hver dag. Den nærmere plan udleveres i næste uge. Drenge går i sorte bukser og hvid skjorte (medbringes selv). Piger i kjoler, som skolen har til udlån. 

 

Hjælp til årets julefrokost ønskes

Som sidste år har vi på sidste skoledag i år fredag den 19. december julefrokost. Vi håber der er forældre der vil hjælpe med det praktiske arbejde. Meld jer hos Mette, så aftaler vi nærmere. Der er kommet lidt tilmeldinger, men ikke nok til at vi kan arrangere en julefrokost endnu, så hold dig ikke tilbage. Vi får snarest lavet en plan for, hvad vi ønsker hjælp til, så kan du/I melde jer til en specifik opgave. På forhånd tak

 

Ugens oplevelser

Uge 47 er næsten gået. Der har været travlhed i salen. Vi kan med stolthed sige: Glæd jer til årets nissespil: "Jul med forhindringer". Vi glæder os til premieren i morgen. Generalprøven gik godt - og heldigvis med et par småfejl, så premieren bliver fantastisk. Fredag blev skolen omdannet til et stort julemarked. Flotte gevinster i tombolaerne og amerikansk lotteri. Vi glæder os til i morgen. Hav pungen med og masser af småpenge..

 

Ugen der kommer – uge 49

 

Mandag morgen starter med at vi tænder den flotte flotte adventskrans, som Idas mor (fra 9. klasse) og Anders mor (fra 6. klasse) har lavet til os. Mandag har vi også juleklippedag på hele skolen. Vi slutter kl. 13.00. Tirsdag tager 7.-8.-9. klasse til København sammen med Steffen og Gitte. De skal i koncertsalen og derefter på museumstur. Klasserne bliver hentet i bus på skolen og kørt rundt til det de skal se på dagen. Vi håber I får en god tur.

Vi begynder at øve lucia i næste uge og fredag den 12. har vi den store luciadag. Vi skal først på plejehjemmet Nørrevænget, derefter synge på skolen. Kl. 16 i Ellested Kirke. Menighedsrådet sørger for transport TIL kirken. Vi skal selv sørge for transporten fra Ellested til Kværndrup brugs, hvor vi slutter af. Kværndrup brugs sørger for mad til de seje lucia-deltagere. 

  

Husk nyhedsbrevet udkommer hver uge – det kommer i løbet af weekenden. Har du fået ny mailadresse, så send straks en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi kan rette din mailadresse!

God weekend til jer alle…  

Gislev Friskole

Vedhæftede filer: