Ugen der gik - Uge 44

logo

 

Ugens oplevelser

Så blev det uge 44. Årets spil dansk-dag blev afholdt på Gislev Friskole med masser af musik og dejlig mad. Tak for en dejlig aften. Onsdag den 29. oktober kom Bo Horsevad og underviste i musiktimerne i 1. og 2.-3.-4. klasse. Vi øvede på de sange, som vi skal synge 18. november sammen med andre skoler.

 

 

Fredag blev også dagen, hvor opsætningen af vores nye skilt blev påbegyndt.

 

I krea-undervisningen i 4., 5.-6. og 7. klasse blev der lavet mad med vores "kasse" fra Go Cook. Det blev til en meget velsmagende gang Cup Noodles deluxe den første gang... Det kan bestemt anbefales.

 

 

 

Torsdag afholdt 1. klasse Halloween-fest i dansktimen og 2.-3. klasse samt bhkl. afholdt halloween-fest fredag.

 

 

 

 

Torsdag havde bhkl. sprogscreening. De var meget koncentrerede og knoklede alt, hvad de kunne. Imponerende at se...

 

 

Anettes afskedsreception på Gislev Friskole

Anette, vores søde børnehaveklasseleder, har valgt at gå på efterløn den 1. december 2014.

I den anledning vil vi gerne holde en afskedsreception, hvor alle med tilknytning til skolen og Anette skal være hjertelig velkommen. Afskedsreceptionen finder sted i salen på skolen tirsdag d. 25. november kl. 16.00.

 

Lus

Lus – dem i håret – er fundet på skolen i går, så tjek lige (især de smås) hovedbunde i weekenden. ;0)

 

 

Julebasar d. 29. november

Gran til julebasarens granværksted efterlyses. Kontakt Winnie på kontoret, hvis du har gran, vi må få. TAK

 

Farvel til Jeppe og hej til Anna

I onsdags fik vi sagt farvel til Jeppe med gaver og flødeboller og alt hvad dertil hører. Torsdag sagde vi goddag til Anna, der vikarierer indtil Lars, vores nye lærer starter den 1. december.

Lars kommer på besøg i løbet af november og siger hej. 

 

Spil dansk dagen

Tak for en dejlig aften torsdag til spil dansk dagen. Et godt og flot arrangement afholdt i samarbejde med musikskolen. Sikke nogle talenter, vi har på Gislev Friskole! 

 

Åben skole

Husk ”Åben Skole” -arrangementet på torsdag den 6. november. Kom forbi til en hyggelig aften og tag vennerne med, så vi kan vise alle, hvor skønt der er her på Gislev Friskole.

 

 

 

Husk stadig sponsorgaver til årets julebasar den 29/11-2014

Nørklegruppen efterlyser sponsorgaver. Kontakt Winnie for mere information.

 

Reception på skolen

Lørdag den 8/11-2014 bedes I ligeledes sætte X i kalenderen. Her afholder Tommy og Musiklærerforeningen Releaseparty på Tommys nye udgivelse: Fyrtøjet  - her har hele skolen og særligt Signe, Siff, Laura og Mathilde fra hhv. 4. og 5. klasse deltaget i indspilningen af CD´en. Vi håber ALLE har lyst til at deltage i receptionen, som afholdes på skolen. Nærmere invitation senere...

 

  Ugen der kommer – uge 45

Nyt skema træder i kraft mandag 3/11

Fredag er der sendt mail rundt til alle klasser med nyt skema som gælder fra 1. novembe.r Vi beder om forståelse, hvis der er sket fejl i indskrivningen af skemaet.

 

Samtaler i 4. klasse onsdag den 5. november

 

Åben Skole og Børnehave torsdag den 6. november 2014

 

Husk nyhedsbrevet udkommer hver uge – det kommer i løbet af weekenden. Har du fået ny mailadresse, så send straks en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi kan rette din mailadresse!

God weekend til jer alle…  

Gislev Friskole

Vedhæftede filer: