Ugen der gik - Uge 39

logo

 

Ugens oplevelser

Det har været en dejlig uge. 1. klasse har stået for morgensang og har læst den første bog for hele skolen: "Spørge Jørgen" og derefter sang vi en ny alfabetsang for alle på skolen. Efterårets sidste forældremøde i børnehaveklassen er vel overstået. I morgenenergi øver vi i 1.-2.-3. klasse stadig på cyklerne. Vi er blevet helt habile i at køre på række og passe på hinanden, så vi springer ud i at bruge cyklen til motionsdagen den 10. oktober. I onsdags cyklede 5.-6. klasse med farfar Ib og lærer Jesper til Midtfyns Gymnasium til naturvidenskabelig dag. Det var en god dag og en LAAAANG cykeltur - kunne man fornemme på de unge mennesker bagefter... 

 

 

"Den kulturelle rygsæk" - for børnehaveklassen

Vi har netop fået invitation fra gruppen bag Den kulturelle rygsæk. Børnehaveklassen skal til Nordagerskolen onsdag den 4. februar 2015 kl.9.00 for at se forestillingen: "Statsministeren" med Baggårdsteatret og Quasi Teater.

 

Reminder om mødetid

Vores mødetid er rykket frem til 8.00. Her starter morgensang. Vi forventer at børnene er på skolen 7.50. Vi skal være klar til at gå til morgensang kl. 7.55, så morgensangen kan starte kl. 8.00. Tak.

 

Husk stadig julebasar den 29/11-2014

Nørklegruppen efterlyser sponsorgaver. Kontakt Winnie for mere information.

 

Hilsen fra den kommende skoleleder

Kære Forældre

Så er dagen snart kommet, hvor jeg tiltræder stillingen som skoleleder på Gislev Friskole. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde jer alle sammen og ikke mindst jeres børn. Jeg håber at se jer på onsdag den 1. oktober til velkomstreceptionen kl. 16.00.

Fra på onsdag starter Jesper også i en ny form for stilling. Jesper har hjulpet rigtig meget til i den forgangne periode, og vi er meget glade for at kunne beholde ham på skolen.

Jesper vil - udover forsat at have 5./6.klasse og 7.klasse til Krea, 4.klasse og 5./6.klasse til Natek - fremover være fast vikar på skolen og pedel. Desuden vil Jesper være der for elever, som kan have brug for en ekstra snak med en voksen i løbet af en skoledag.

At have en fast vikar, børnene kender, der samtidig har tid til en snak, hvis dagen er lidt svær at overskue, vil med sikkerhed bidrage til tryghed i hverdagen for jeres børn.

Vi glæder os til samarbejdet.

Venlig hilsen

Maja

 

Årets julegaveide er sikret...

I lighed med tidligere år kommer Stjernefoto fra Kværndrup og tager klassebilleder/enkeltbilleder TIRSDAG den 21. oktober 2014 fra 8.00-??? Inden efterårsferien får I udleveret bestillingsedlen.Denne skal afleveres til skolen INDEN efterårsferien. 

 

Receptioner på skolen

Onsdag den 1. oktober 2014 starter vores nye skoleleder, Maja Kvist. I bedes sætte X i kalenderen allerede nu. Vi afholder reception for Maja på skolen kl. 16.00.

 

Lørdag den 8/11-2014 bedes I ligeledes sætte X i kalenderen. Her afholder Tommy og Musiklærerforeningen Releaseparty på Tommys nye udgivelse: Fyrtøjet  - her har hele skolen og særligt Signe, Siff, Laura og Mathilde fra hhv. 4. og 5. klasse deltaget i indspilningen af CD´en. Vi håber ALLE har lyst til at deltage i receptionen, som afholdes på skolen. Nærmere invitation senere...

 

Aflevering af bøger

Alle der har lånt biblioteksbøger af Mette (gælder elever i både hvid og gul bygning) skal aflevere bøgerne SENEST fredag den 3. oktober - vi skal have styr på alle bøger i weekenden, så får vi en ny "ladning" af bøger fra mandag. 1. klasse og 2.-3. klasse, der bytter bøger mandag den 29/9 SKAL aflevere fredag den 3. oktober. Så bliver der mulighed for at få nye bøger med hjem mandag den 6. oktober.

 

Efterlysning af bøger

"GPS-morder" af Jørn Jensen - ELEVER FRA HVID BYGNING BØR OGSÅ TJEKKE

"Spøgelsesvognen" af Jørn Jensen - ELEVER FRA HVID BYGNING BØR OGSÅ TJEKKE

"Stop bombe-manden!" af Jørn Jensen - ELEVER FRA HVID BYGNING BØR OGSÅ TJEKKE

"Farfar fortæller - lynet" af Per Østergaard

"De taknemmelige døde" af Benni Bødker

"Antarktis" af Lucy Bowman

"Se! Et egern" af Øivind Berg

"Middelalderen" af Inger Byrjalsen - ELEVER FRA HVID BYGNING BØR OGSÅ TJEKKE

"Lindormen" af Josefine Ottesen

"To mål og en ko" af Rikke Mølbak

"Kampen om kronen" af Jan Kjær

"Jon har lus" af Helle Dyhr Fauerholdt

"Emil og Luna på tur" af Jørn Jensen

 

Tjek lige værelserne og bogstakkene endnu en gang. Disse mangler stadig... Giv besked på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.hvis I har nogle bøger liggende. Eller tag dem med hurtigst muligt... TAK på forhånd!

 

  Ugen der kommer – uge 40

 

Der er skolehjem-samtaler mandag den 29. september og tirsdag en 30. september i 2.-3. klasse. Onsdag den 1. og torsdag den 2. oktober bliver der holdt samtaler i 8.-9. klasse.

 

7. klasse skal onsdag den 1. oktober hjælpe med at lave mad til receptionen til Maja. Deres kreaundervisning er omlagt til onsdag. De laver mad sammen med Mette og Marianne. Indtil 10.15 er der almindeligt skema, derefter går vi i køkkenet frem til 15.00, hvor I har fri (normal tid). De lærere, der har 7. klasse overtager så Mettes timer fra 10.30.

 

Husk nyhedsbrevet udkommer hver uge – det kommer i løbet af weekenden. Har du fået ny mailadresse, så send straks en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi kan rette din mailadresse!

God weekend til jer alle…  

Gislev Friskole

Vedhæftede filer: