Ugen der gik - Uge 38

logo

 

Ugens oplevelser

En uge med flot efterårsvejr er snart gået. Endnu et forældremøde er "vinget af". I morgenenergi med 1.-2.-3. og med 4. klasse som gæster har vi arbejdet med Den kulturelle Rygsæk. Vi har sunget nogle af de sange vi skal arbejde med i det forløb vi skal have med den kulturelle rygsæk. Ligeledes har vi til morgensang hørt om hver dags begivenheder. Det betyder at vi har hørt både Blues musik med B.B. King og Twist med Chucky Checker.

Mette har været til informationsmøde ang de nye bekendtgørelser i forhold til Folkeskolens Prøve 9. klasse (det nye navn afløser det gamle navn: Folkeskolens afgangsprøve). Ligeledes har vi fået mere viden omkring den nye idrætsprøve. Denne prøve er en udtræksprøve, så endnu ved vi ikke om 9. klasse skal op i idræt. 

 

 

"Den kulturelle rygsæk"

Vi har nu fået datoen for den kor-workshop som 1.-2.-3. klasse skal deltage i. Det bliver tirsdag den 18. november på Ringe Friskole - mere info senere. 

 

Husk stadig julebasar den 29/11-2014

Nørklegruppen efterlyser sponsorgaver. Kontakt Winnie for mere information.

 

Lidt "reklame" fra Gislev Idrætsforenings gymnastik og bordtennisafdeling

Så starter vi igen. Gymnastikafdelingen har som sædvanlig gymnastik for krudtuglerne torsdag fra 16-17 (tilbud om afhentning i børnehaverne fra 2. træningsgang: 2.10-2014). Badutspringerne fra bhkl-3. klasse er fra 17-18.30 og Supermix fra 4. klasse til ??? er fra 18.30-20.00. 

 

Bordtennis starter på onsdag 18.30 i hallen.

 

Der altid plads til en mere... Så vel mødt!

 

Årets julegaveide er sikret...

I lighed med tidligere år kommer Stjernefoto fra Kværndrup og tager klassebilleder/enkeltbilleder TIRSDAG den 21. oktober 2014 fra 8.00-??? Inden efterårsferien får I udleveret bestillingsedlen.Denne skal afleveres til skolen INDEN efterårsferien. 

 

Receptioner på skolen

Onsdag den 1. oktober 2014 starter vores nye skoleleder, Maja Kvist. I bedes sætte X i kalenderen allerede nu. Vi afholder reception for Maja på skolen kl. 16.00.

 

Lørdag den 8/11-2014 bedes I ligeledes sætte X i kalenderen. Her afholder Tommy og Musiklærerforeningen Releaseparty på Tommys nye udgivelse: Fyrtøjet  - her har hele skolen og særligt Signe, Siff, Laura og Mathilde fra hhv. 4. og 5. klasse deltaget i indspilningen af CD´en. Vi håber ALLE har lyst til at deltage i receptionen, som afholdes på skolen. Nærmere invitation senere...

 

Efterlysning af bøger

"GPS-morder" af Jørn Jensen - ELEVER FRA HVID BYGNING BØR OGSÅ TJEKKE

"Spøgelsesvognen" af Jørn Jensen - ELEVER FRA HVID BYGNING BØR OGSÅ TJEKKE

"Stop bombe-manden!" af Jørn Jensen - ELEVER FRA HVID BYGNING BØR OGSÅ TJEKKE

"Farfar fortæller - lynet" af Per Østergaard

"De taknemmelige døde" af Benni Bødker

"Antarktis" af Lucy Bowman

"Se! Et egern" af Øivind Berg

"Middelalderen" af Inger Byrjalsen - ELEVER FRA HVID BYGNING BØR OGSÅ TJEKKE

"Lindormen" af Josefine Ottesen

"To mål og en ko" af Rikke Mølbak

"Kampen om kronen" af Jan Kjær

"Jon har lus" af Helle Dyhr Fauerholdt

"Emil og Luna på tur" af Jørn Jensen

 

Tjek lige værelserne og bogstakkene endnu en gang. Disse mangler stadig... Giv besked på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.hvis I har nogle bøger liggende. Eller tag dem med hurtigst muligt... TAK på forhånd!

 

  Ugen der kommer – uge 39

 

5.-6. klasse skal på tur med Jesper på onsdag den 24/9 til Ringe Gymnasium. De skal cykle derover, så medbring cykel OG hjelm! Det varer ca fra 8-13. I får nærmere informationer fra Søren og Jesper.

 

Der er forældremøde i børnehaveklassen på torsdag den 25/9.

 

Husk nyhedsbrevet udkommer hver uge – det kommer i løbet af weekenden. Har du fået ny mailadresse, så send straks en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi kan rette din mailadresse!

God weekend til jer alle…  

Gislev Friskole

Vedhæftede filer: