Ugen der gik - Uge 33

logo

Ugens oplevelser

Mandag aften kl. 17 var vi klar. Årets første skoledag begyndte for 1.-9. klasse. Vi bød velkommen i musik til 2 nye elever - Julie i 8. klasse og Maja i 9. klasse. Efter et par sange gik vi i klasserne, hvor der blev udleveret skema og givet lidt bøger. Så stod den på overdådig fælles buffet - heldigvis i tørvejr selv om vejret nogle timer før havde været temmelig vådt, så blev det en udendørs aften. Inden vi gik hjem var der det traditionelle stjerneløb: 8 poster - alt lige fra "traktor-træk", indkøbsvognsræs til æggekast... 5 minutter hvert sted og så var det til sidst hold 1, der løb med sejren. Vi takker for dejligt humør og en masse snak. Tirsdag morgen startede 18 børnehaveklassebørn. Vi lavede den traditionelle bro fra musik og ned til børnehaveklassen. 

 

 

 

Musikskolen kommer i klubben den 20/8-2014 kl. 15.30

Kristina fra Musikskolen kommer og gør reklame for Musik og bevægelse - dette hold er for bhkl-1. klasse. Kristina kommer i klubtiden og laver musik med børnene. Forældre er meget velkomne til at komme og kigge på - Kristina kan også svare på evt. spørgsmål ang. holdet. Det er på friskolen og er et tilbud til elever fra bhkl-1. klasse. Tilmelding sker gennem musikskolen. 

 

Ansættelse af skoleleder

Vi er i fuld gang med ansættelsessamtaler. Vi har modtaget 19 ansøgninger, har haft 8 til 1. samtale i tirsdags og onsdags. Af de 8 er 3 udvalgt til 2. runde, som løber af stablen på tirsdag. Vi håber hurtigst muligt derefter at kunne offentliggøre navnet på den nye leder. Det har været en meget spændende proces at udvælge både ansøgere til samtale og have samtalerne.

 

Lektiecafe

Vi har i år lektietimer på skemaet. Mandag, onsdag og fredag er der fritidsklub i Gislev Hallen. Her har vi et samarbejde, som gør, at hhv. Mette og Søren mandag og fredag kommer i hallen og giver lektiehjælp. Hvis elever fra Gislev Friskole ønsker lektiehjælp mandag og fredag, så er det et gratis tilbud at tage ned i Gislev Hallen og få lektiehjælp - hvis dit barn bliver i hallen og deltager i resten af tilbuddet fra GIF fritid, så koster det naturligvis betaling for at være med i klubben og for at deltage i bespisningen. Timen bliver altså IKKE afholdt på skolen, men i Hallen mandag og fredag.  

 

 

Efterlysning af bøger

"GPS-morder" af Jørn Jensen

"Spøgelsesvognen" af Jørn Jensen

"Stop bombe-manden!" af Jørn Jensen

"Farfar fortæller - lynet" af Per Østergaard

"De taknemmelige døde" af Benni Bødker

"Antarktis" af Lucy Bowman

"Se! Et egern" af Øivind Berg

"Middelalderen" af Inger Byrjalsen

"Lindormen" af Josefine Ottesen

"Klaras fest" af Hans Chr. Hansen

"Far og søn på ferie" af Randi Solvang

"To mål og en ko" af Rikke Mølbak

"Kampen om kronen" af Jan Kjær

"Malte og Tot leger" af Grete Sonne

"Jon har lus" af Helle Dyhr Fauerholdt

 

 

En del bøger er heldigvis fundet i sommerens oprydning, men vi mangler stadig lidt bøger. Så jeg håber I vil lede efter følgende bøger hjemme. Giv besked på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.hvis I har nogle bøger liggende. TAK på forhånd!

 

 

 

  Ugen der kommer – uge 33

 

I 7. klasse er der forældremøde mandag aften. Vi har ansættelsessamtaler igen tirsdag den 19. august.

 

Husk nyhedsbrevet udkommer hver uge – det kommer i løbet af weekenden. Har du fået ny mailadresse, så send straks en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi kan rette din mailadresse!

God weekend til jer alle…  

Gislev Friskole

Vedhæftede filer: