Ugen der gik - Uge 24

logo

Ugens oplevelser

Igen en forkortet uge pga. 2. pinsedag i mandags. 9. klasse har haft travlt på prøvefronten i den forgangne uge. Tirsdag var de oppe i mundtlig engelsk med et meget flot gennemsnit og torsdag var det historie med et imponerende gennemsnit igen. De har klaret sig rigtig godt indtil nu. I næste uge venter de 2 sidste prøver: fysik/kemi og dansk. Pøj pøj med de sidste prøver.

Fredag tog 1.-2. klasse sammen med Marianne og Sarah på besøg hos Mette. Vi skulle tage afsked med Marianne og Stine og lavede en hyggedag efter 5 kvarters danskundervisning på skolen. Vi lavede vores egne pizzaer og spiste dem indendørs, da vejret selvfølgelig ikke viste sig fra sin bedste side i dag. Så det blev til indendørs "udendørs-picnic".. Der blev badet i poolen, som var MEGET kold, så det var de absolut sejeste, der kom under...

Fredag havde 5.-6. klasse besøg af Bellis og hendes studiekammerat Sidsel, som har lavet "udeskole" med dem. De har sanset træer, lavet matematik og meget andet. Det vi har hørt fra eleverne er, at det var rigtig godt. 

Vi har været samlet fra 1.-2. klasse for at gøre klar til morgendagens arbejdsdag. Nu er kartoflerne i hvert fald klar til kartoffelsalaten i morgen. Vi glæder os til den helstegte pattegris med div. tilbehør...

 

Vi kan oplyse, at det blev til ca. 13.000 kr. i overskud til Gislev Idrætsforenings ungdomsafdelinger. Vi takker endnu en gang mange gange for indsatsen til de, der gav en hånd med. 

 

 

 

Sæt kryds i kalenderen: Årets arbejdsdag LØRDAG DEN 14. JUNI 2014 fra 13.00-??

Så er dagen her snart. Vi mødes i morgen kl. 13.00 på skolen til årets arbejdsdag. Se på nedenstående skema, hvad der skal laves. Der bliver en lille egenbetaling til kødet på kr. 25,00 pr. mand - ellers er det andet tilbehør til maden gratis. Drikkelse kan købes til rimelige priser. Vi starter med at arbejde i nogle timer og så slutter vi af med hyggelig fællesspisning, når vi har nået hvad vi skal den dag.  Vi håber at se en masse til en hyggelig arbejdsdag! 

 

Følgende opgaver skal gerne klares på lørdag:

 

Personer

Arbejdsopgave

Til forældre

6

Fliser foran gul bygning

Skal gerne komme kl. 08.00

6

Maling af mellemgang på tag, gul bygning

Tag gerne pensler og 

Bøtter til maling

6

Oprydning af visne grene og lave bål til bålfesten

greb

4

Bænke i bålhuset

Skruemaskine

6

Oprydning rundt om multibanen + klippe grene

Grensaks + kost

2

Nyt net til det ene fodboldmål

 

3

Legehus brækkes ned

Koben

2

Edderkoppespind rep.

 

6

Kalkning af hvid bygning

Skolen sørger for stillads

4

Maling af udhæng

Skolen sørger for stillads

1

Gå en tur rundt med buskrydderen

Skolen har en buskrydder

1

Rep. tagrende ved garage

 

2

Oprydning i rummet over tænkerummet

 samarbejde med Anette

Alle

Børn rydder op om bålhytterne

 

Alle

Børn samler affald på skole

 

 

 

Forældre fra 1.-2. klasse (så mange som muligt) står i køkkenet og sørger for både frokost til de fliselæggende folk, eftermiddagskage og aftensmad! John står og steger en helstegt pattegris, så I vil kunne dufte madens fremskridt i løbet af dagen...

 

Sponsorløb

Lørdag den 21. juni løber årets sponsorløb af stablen. I kan tilmelde jer og støtte det gode formål ved at få fat i sponsorer  og udfylde den vedhæftede fil. 

Vel mødt!

 

Rundbold på skolen den 19. juni 2014

Det er igen muligt at spille rundbold på plænen på torsdag den 19. juni kl. 17.30. Bagefter er det muligt at bage snobrød i bålhytten. Vi ses forhåbentlig!

 

Certificeret "Du kan redde liv-skole"

De sidste mange år har vi i 8.-9. klasse tilbudt et første hjælps kursus til de unge mennesker. I kommende skoleår kan vi udvide vores tilbud med om hjertestarter kursus.  Vi modtager i efteråret en hjertestarter og et varmeskab, som skal placeres udendørs. Vi får et kursus for 12 voksne i hjertestarteren. Vi modtaget et klassesæt med genoplivningsdukker til brug i undervisning af eleverne i livreddende førstehjælp. Elever fra 7.-8.-9. klasse får hvert år 1 times undervisning i livreddende førstehjælp og i den forbindelse informeres eleverne i hjertestarterens placering. 

 

Den kulturelle rygsæk fra skoleåret 2014-2015

 Faaborg Midtfyn Kommune tilbyder fra kommende skoleår elever fra bh.-3. klasse forskellige kulturelle tilbud. Vi modtager i kommende skoleår et teaterforløb for bhkl. og for 1.-3. klasse et forløb med sang og opera. Det er kulturelle tilbud som i løbet af 3 år bliver implementeret for alle elever på hele skolen. Det bliver spændende at se, hvad det er for et tilbud.

 

  Ugen der kommer – uge 25

Prøver i næste uge

Planen er endnu ikke helt på plads. Vi fremsender skema snarest muligt til 7.-8. klasse der er mest berørt af prøverne. 

 

 

Husk nyhedsbrevet udkommer hver uge – det kommer i løbet af weekenden. Har du fået ny mailadresse, så send straks en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi kan rette din mailadresse!

God weekend til jer alle…  

Gislev Friskole

Vedhæftede filer: