Ugen der gik - Uge 23

logo

Ugens oplevelser

En kort uge, men med store opgaver. Mandag startede 9. klasse med den første prøve i mundtlig matematik. De havde en god dag. Tirsdag var der indkaldt til fælles møde. Tak for det store fremmøde og de mange gode tanker for fremtiden. Vi ser frem til samarbejdet ang. fremtiden. 

Torsdag og fredag havde vi lukket pga. Grundlovsdag. Fredag blev Solstrålen 20 år og havde inviteret til reception i den anledning. Stort til lykke med de 20 år.

Fredag var der travlhed i skolekøkkenet, da vi lørdag afholdt årets Pinsefest i forsamlingshuset. Det blev en rigtig god fest med masser af snak, dans og hygge... Tak til alle, der har ydet en indsats i den anledning. Det blev et brag af en fest. Vi skal sige en særlig tak til de 11 unge mennesker, der valgte at bruge aftenen i forsamlingshuset, hvor de hjalp til ved Pinsefesten. Der var mange roser til jer fra gæsterne og I var til stor hjælp! TAK.

Vi vil også sige tak til de forældre, der meldte sig til at hjælpe både i udvalget og på selve aftenen. Uden jeres hjælp.... I skrivende stund kender vi ikke overskuddets størrelse, men håber det bliver så højt som muligt. Mandag skal vi afregne for drikkevarer og for leje af forsamlingshuset og alt andet er betalt, så vi håber det bliver et stort beløb til GIFs ungdomsafdelinger.

 

Sæt kryds i kalenderen: Årets arbejdsdag LØRDAG DEN 14. JUNI 2014 fra 13.00-??

Som noget nyt prøver vi i år at lægge årets arbejdsdag på en lørdag. Det bliver lørdag den 14. juni 2014 fra 13.00.

1. klasses forældre - i samarbejde med 2. klasses forældre står som sædvanlig for maden. I år bliver det helstegt pattegris med tilbehør. Der bliver en lille egenbetaling til kødet på kr. 25,00 pr. mand - ellers er det andet tilbehør til maden gratis. Drikkelse kan købes til rimelige priser. Vi starter med at arbejde i nogle timer og så slutter vi af med hyggelig fællesspisning, når vi har nået hvad vi skal den dag.  Vi håber at se en masse til en hyggelig arbejdsdag! 

Følgende opgaver skal gerne klares på lørdag:

 

Personer

Arbejdsopgave

Til forældre

6

Fliser foran gul bygning

Skal gerne komme kl. 08.00

6

Maling af mellemgang på tag, gul bygning

Tag gerne pensler og 

Bøtter til maling

6

Oprydning af visne grene og lave bål til bålfesten

greb

4

Bænke i bålhuset

Skruemaskine

6

Oprydning rundt om multibanen + klippe grene

Grensaks + kost

2

Nyt net til det ene fodboldmål

 

3

Legehus brækkes ned

Koben

2

Edderkoppespind rep.

 

6

Kalkning af hvid bygning

Skolen sørger for stillads

4

Maling af udhæng

Skolen sørger for stillads

1

Gå en tur rundt med buskrydderen

Skolen har en buskrydder

1

Rep. tagrende ved garage

 

2

Oprydning i rummet over tænkerummet

 samarbejde med Anette

Alle

Børn rydder op om bålhytterne

 

Alle

Børn samler affald på skole

 

Forældre fra 1.-2. klasse (så mange som muligt) står i køkkenet og sørger for både frokost til de fliselæggende folk, eftermiddagskage og aftensmad! John står og steger en helstegt pattegris, så I vil kunne dufte madens fremskridt i løbet af dagen...

Nyt fra klubben

Man d. 2

 

Man d. 14

 

Tirs d. 3

 

Tirs d. 15

 

Ons d. 4.

 

Ons d. 16

Forældre-kaffe                 kl. 13.30-16.15

Tors d. 5

Grundlovsdag - lukket

Tors d. 17

 

Fre d. 6.

Skolen lukket

Fre d. 18

 
       

Man d. 9

 

Man d.23

 

Tirs d. 10

 

Tirs d. 24

Sommerfrokost

Ons d. 11

Bål

Ons d. 25

 

Tors d. 12

 

Tors d. 26

Bålfest

Fre d. 13

 

Fre d. 27

Sidste skoledag

       

Vi er kommet godt i gang med besøgene af de kommende bh.kl. og det går rigtig godt. Børnene er flinke til at hjælpe dem, og det ser ud som om, at de kommende skolebørn også nyder det.

I de to sidste uger inden ferien rydder vi op i Klubben, og får sorteret i skabene og på hylderne, og leger udenfor.

Vi har forældrekaffe onsdag d. 16. juni fra 13.30- 16.15.

Vi vil gerne sige tusind tak til de forældre som hjalp med at køre, da vi var på Egeskov. 

Til dem, der har lyst

Hvis I ønsker at være med i en afskedsgave til Margit, så kan I aflevere et beløb pr barn eller pr. familie til klasselæreren. Så sørger vi for at købe noget til Margit. 

 

  Ugen der kommer – uge 24

Prøver, fri til forberedelse til prøver og kursus

Tirsdag har 9. klasse prøve i mundtlig engelsk. Torsdag har de prøve i mundtlig historie. Jesper er ude som censor torsdag og fredag. Peter har en fridag for at forberede sig til prøver onsdag og Søren skal på kursus i musikskolen på fredag. Tirsdag og torsdag kommer Jørn Frank og hilser på 9. klasses drenge, så de har mødt hinanden inden danskprøven i næste uge igen.

 

Fredag tager 1.-2. klasse på tur op til Mette sammen med Marianne og Mette. Vi skal hygge os efter dansktimen og indtil kl. ca. 13.00.  Madpakke behøves ikke til frokosten på fredag!! Det er Mariannes sidste dag inden barselsorlov.  Musikundervisningen er aflyst på fredag. Vi starter dog med almindelig dansk først! Så danskbøgerne skal medbringes...

 

Husk nyhedsbrevet udkommer hver uge – det kommer i løbet af weekenden. Har du fået ny mailadresse, så send straks en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi kan rette din mailadresse!

God weekend til jer alle…  

Gislev Friskole

Vedhæftede filer: