Ugen der gik - Uge 19

logo

Ugens oplevelser

Denne uge startede med 2 store begivenheder: 7. klasses blå mandag og 9. klasses afgangsprøver. Mandag med diktat og læseprøve, tirsdag med skriftlig fremstilling og onsdag i færdighedsregning og problemregning. 9. klasse klarede dermed deres skriftlige prøver på 3 dage. Næste runde starter 2. juni med mundtlig matematik...

7. klasserne havde en dejlig dag i søndags og en dejlig dag mandag med mange sjove oplevelser...

4. klasse har lavet lækker mad i hjemkundskab i tirsdags og 5.-6. klasse har været ude og finde navneord i tysktimen. Med sig havde de mobiltelefonen og de forevigede deres navneord..

 

 

 

Fredag spillede 4. klasse til fredag før fri. De er rigtig dygtige. Tak for et dejligt nummer...

 

Tommy var forbi og fortalte, at han påtænker at indspille slutnummeret fra Fyrtøjet med hele Gislev Friskole som kor... Vi sagde ja tak til at deltage. 4 piger fra 3. og 4. klasse er allerede med til at indspille hans numre. Så lige pludselig bliver vi optaget, mens vi synger slutnummeret. Vi glæder os!!! Lørdag skal 1.-2. klasse spille til Festivalens arrangement på P-pladsen. De kan høres ca. 13.45.

Hvis du ikke har nået at købe billet til årets pinsefest, så er det også muligt at gøre på p-pladsen fra 11-14 i morgen. Vel mødt!

 

Tur til Egeskov tirsdag den 13. maj med klubben fra 12.15.

Klubben tager på tirsdag klubbørn med på tur til Egeskov. De mangler 2 biler til at køre dem til Egeskov. Vi håber 2 forældre melder sig, så de kan få en hyggelig eftermiddag på Egeskov. Der er blevet bagt eftermiddagsmad til turen allerede...

 

Velkommen til Winnie på kontoret 

På kontoret har vi nu fået hjælp til de praktiske ting. Winnie - mor til Niklas og Simon i 1. klasse er startet på kontoret. Velkommen til.

 

Klassesammenlægninger til næste skoleår

I øjeblikket arbejder vi på planlægning af næste skoleår. Vi kan endnu ikke melde klasselærernavne ud for næste år, men kan melde ud, hvordan klassesammenlægningerne bliver næste år.

Børnehaveklassen alene

Kommende 1. og 2. klasse sammen

Kommende 3. og 4. klasse sammen

Kommende 5. og 6. klasse sammen

Kommende 7. klasse alene

Kommende 8. og 9. klasse sammen

 

Lige så snart klasselærernavnene er på plads, så melder vi det ud. 

 

Sidste frist for tilmelding til pinsefesten

Vi håber I har nået at melde jer til pinsefesten - eller vil melde jer til pinsefesten den 7. juni. Det vil være muligt at købe billetter til arrangementet den 10. maj på parkeringspladsen ved Brugsen. Her vil nogle fra udvalget sælge billetter, mens der kan nydes musikalske toner fra Festivalen. De reklamerer samtidigt for musikfestivalen den 31. maj. Der vil også kunne nydes toner fra elever fra Gislev Friskole på P-pladsen den 10. maj... VEL MØDT

 

 

Sæt kryds i kalenderen: Årets arbejdsdag LØRDAG DEN 14. JUNI 2014 fra 13.00-??

Som noget nyt prøver vi i år at lægge årets arbejdsdag på en lørdag. Det bliver lørdag den 14. juni 2014 fra 13.00.

1. klasses forældre - i samarbejde med 2. klasses forældre står som sædvanlig for maden. I år bliver det helstegt pattegris med tilbehør. Der bliver en lille egenbetaling til kødet på kr. 25,00 pr. mand - ellers er det andet tilbehør til maden gratis. Drikkelse kan købes til rimelige priser. Vi starter med at arbejde i nogle timer og så slutter vi af med hyggelig fællesspisning, når vi har nået hvad vi skal den dag.  Vi håber at se en masse til en hyggelig arbejdsdag! 

 

Brev fra bestyrelsen

Vedhæftet i mailen ses brev fra bestyrelsen. God læselyst! 

 

  Ugen der kommer – uge 20

Uge 20

Denne uge er lidt kortere. Fredag har vi fridag. 

 

Husk nyhedsbrevet udkommer hver uge – det kommer i løbet af weekenden. Har du fået ny mailadresse, så send straks en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi kan rette din mailadresse!

God weekend til jer alle…  

Gislev Friskole

Vedhæftede filer: